середа, 11 червня 2008 14:31

Перед зустріччю з Кличком Повєткін "розімнеться" на Сайксі

Наступним суперником російського важковаговика Олександра Повєткіна, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF, стане 33-річний американець Таурус "Бик" Сайкс.

Про це стало відомо сьогодні зі слів менеджера боксера  Володимира Хрюнова.

Бій пройде 19 липня в підмосковному Чехові.

"Відразу хочу підкреслити важливість і значення бою, який проведе Повєткін 19 липня, - сказав Хрюнов. - Недавно на нашу адресу надійшов лист від керівництва IBF, в якому прямо вказано, що Повєткін у разі поразки від Сайкса позбудеться звання офіційного претендента на титул чемпіона світу IBF і, відповідно, права на бій з носієм титулу Володимиром Кличком. Таким чином, ви розумієте, що ніякого "проміжного" або "тренувального" статусу бій з Таурусом Сайксом мати для нас не буде. Це офіційний поєдинок зі всіма витікаючими наслідками".

Сайкс на професійному рингу провів 30 боїв, здобув 25 перемог (сім нокаутом), мав чотири поразки (дві нокаутом). Найбільше досягнення - чемпіон США.

Повєткін в професіоналах провів 15 боїв, у всіх переміг, в 11-х - нокаутом. Статус офіційного претендента на титул Володимира Кличка Олександр отримав в бою проти Едді Чемберса.

За матеріалами: "Весь спорт"


Зараз ви читаєте новину «Перед зустріччю з Кличком Повєткін "розімнеться" на Сайксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі