неділя, 15 серпня 2010 11:31

Перед "Байєром" "Таврія" потренувалась на "Кривбасі"

Перед "Байєром" "Таврія" потренувалась на "Кривбасі"

Ось що значить вчасно забрати капітанську пов"язку. Заважке вона виявилася для Олександра Ковпака. Як тільки керівництво "Таврії" у примусовому порядку призначила капітаном Монахова, так відразу і в обороні порядок, і в атаці непогано вийшло.

Хоча справедливості заради треба відзначити, що кримчани в Кривому Розі продемонстрували не типову для українського футболу реалізацію моментів, точніше, напівмоментів. Вже на дев'ятій хвилині зіграла "стінка" Ковпака з Ідахором.

Причому, це була практично перша атака кримчан. Активніше виглядали господарі, але свою територіальну перевагу зуміли реалізувати лише раз, та й то завдяки "допомоги" Гуменюка. Захисник "Таврії" завалив у своєму штрафному Іващенка, а Куценко реалізував пенальті - 1:1.

"Кривбас" продовжував більше контролювати м'яч, але атаки проводив нехитро. І якщо Іващенко ще іноді чіплявся за м'яч після дальніх закидань-навісів, то Воронкова повністю "з'їв" Леандро. Тому цілком прогнозовано на другий тайм Максимов поміняв білоруса на Мотуза.

До того часу "Кривбасу" необхідно було вже відіграватися. Відзначився новий капітан "Таврії" Антон Монахов, підстерігши м'яч на дальній стійці після подачі кутового. Вийшов популярний останнім часом "гол у роздягальню".

На другий тайм "Кривбас" краще б не виходив. Постійні провали в центральній зоні призвели до хет-трику Ковпака. Спочатку Олександр замкнув подачу Марковича від бічної лінії, а потім реалізував вихід один на один з Боровиком - 4:1. Через хвилину Пучков вирішив замінити бомбардира, але й Фещук цілком міг довести рахунок до непристойного.

Завдяки цій перемозі "Таврія" відразу стрибнула на шість рядків вгору - на сьоме місце, а "Кривбас" опустився на три позиції - на 11-е.

Чемпіонат України.

6-й тур.

"Кривбас" - "Таврія" 1:4 (1:2)

Голи: Ковпак, 9 (0:1); Куценко, 17 (пенальті) (1:1); Монахов, 45 (1:2); Ковпак, 57 (1:3); Ковпак, 73 (1:4)

"Кривбас": Боровик; Штанько; Андрієнко (Васильєв, 69); Жданов; Максимов; Куценко; Кіцута; Даниловський (Рожок, 51); Валєєв; Іващенко А.; Воронков (Мотуз, 46).

"Таврія": Постранський; Гуменюк (Муховиков, 64); Леандро; Маркович; Монахов; Матяж; Галюза; Любенович; Шиндер (Гігіадзе, 46); Ковпак (Фещук, 75); Ідахор.

Попередження: Максимов О., 34; Андрієнко, 67 - Гуменюк О., 15; Монахов, 28; Матяж, 52.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Перед "Байєром" "Таврія" потренувалась на "Кривбасі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі