понеділок, 23 лютого 2009 14:57

Перед матчем із "Валенсією" "Динамо" програло "Крильям Совєтов"

Перед матчем із "Валенсією" "Динамо" програло "Крильям Совєтов"
Марбелья (Іспанія) / Контрольний матч

"Крилья Совєтов" (Самара, Росія) - "Динамо" (Київ, Україна) - 2:0 (1:0)
Голи: Бєлозеров, 30 (1:0). Ескобар, 90 (2:0).

"Крилья Совєтов": Лобос, Бєлозеров, Буділін (О Бом Сок, 46), Леїлтон, Таранов, Ярошик, Калачьов, Аджинджал, Бобер (Ковба, 83), Коллер, Савін (Ескобар, 83).

"Динамо": Богуш, Несмачний, Бетау, Михалик, Ель-Каддурі, Вукоєвіч, Єрьоменко, Кравченко (Корреа, 46), Чернат (Ярмоленко, 62), Алієв, Кравець.

Перший м"яч у ворота киян влетів після подачі кутового Антоном Бобром. Другий гол Ескобар забив дальнім ударом завдяки рикошету від Бетау, який дезорієнтував воротаря.

Уболівальники Самари зможуть побачити цей матч 1 березня о 17:30 за місцевим часом на регіональному кабельному телеканалі ГІС, інформує офіційний сайт волжського клубу.

За домовленістю між командами також був проведений ще один матч, в якому тренери виставили футболістів найближчого резерву. Кожен із таймів продовжувався по 30 хвилин. Перемогу в цій грі завдяки голу Андрія Ярмоленка на 40-ій хвилині взяли динамівці.

- Гра нам вдалася, - в інтерв"ю клубному сайту киян відзначив автор цього переможного м"яча. - Як результат - мінімальна перемога. "Крильєв Совєтов" з"явилися хорошо організованою командою, і у нас вийшов гарний спаринг.

- Два тайми по 30 хвилин - чи не замало часу було?

- Звичайно, це не повноцінний матч. Але і цього часу було цілком достатньо, щоб викластися на сто відсотків і виконати установку головного тренера.

- Гол став наслідком ваших індивідуальних дій.

- Спочатку я думав робити передачу в центр на Мілевського, але в останню мить узяв ініціативу в свої руки. Змістившись трохи в центр, побачив, що воротар відкрив дальній кут, і вдарив з незручної, лівої ноги. Як виявилось, не помилився.

СЭ, ФКДинамо

Зараз ви читаєте новину «Перед матчем із "Валенсією" "Динамо" програло "Крильям Совєтов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі