четвер, 08 січня 2009 17:53

Пеле назвав свого земляка найкращим футболістом світу

Пеле заявив, що атакуючий півзахисник італійського "Мілана" бразилець Кака є найкращим футболістом світу. За словами Пеле, Кака більш гідний цього звання, ніж португалець Кріштіану Роналду, який став в 2008 році володарем "Золотого м"яча". Про це пише lenta.ru з посиланням на британське видання DailyMail.

Пеле сказав, що Роналду, як і його партнер по "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні, є гравцем дуже високого рівня. Бразилець порівняв Роналду з Джорджем Бестом, який виступав за "МЮ" в 1960-70-і роки.

Проте, Пеле відзначив, що йому більше подобається Кака. За словами легендарного футболіста, мадридський "Реал" багато раз намагався придбати Кака, проте той залишався вірним "Мілану", тоді як Роналду, яким також цікавиться "Реал", неодноразово заявляв про бажання перейти в іспанський клуб.

Пеле підкреслив, що не любить гравців, які постійно міняють клуби і кожного разу цілують футболку чергової команди. Сам Пеле значну частину кар"єри провів в бразильському "Сантосі", хоча йому поступало багато пропозицій з Європи.

12 січня 2009 року відбудеться вручення премії найкращому футболістові року за версією ФІФА. Головним претендентом на цю нагороду вважається Роналду, але Кака також присутній в списку кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Пеле назвав свого земляка найкращим футболістом світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі