середа, 22 серпня 2007 14:58

Пеле і Марадона можуть зустрітися у товариському матчі

Пеле і Марадона можуть зустрітися у товариському матчі між бразильським футбольним клубом "Сантос" і аргентинським "Бока Хуніорс", повідомляє Футбол.ua.

Як очікується, зустріч повинна відбутися у вересні цього року і стати справжнім святом для всіх любителів футболу. Поки невідомо, в якій якості візьмуть участь у матчі "король футболу" і прославлений екс-капітан аргентинської збірної, які у минулому виступали за ці команди. Можливо, вони будуть лише присутні на трибуні і уболівати за рідні клуби, а, може, торкнуться м"яча або навіть тряхнуть стариною і вийдуть на поле у складі своїх команд.

За словами спортивного директора "Сантоса", ідея подібного матчу виходила від аргентинського клубу "Бока Хуніорс", який запропонував провести дві товариські зустрічі, - удома і в гостях. Бразильці з готовністю прийняли пропозицію про матч за участю двох зірок світового футболу, проте через напружений графік погодилися тільки на одну зустріч. В даний час команди погоджують точну дату матчу.

Зараз ви читаєте новину «Пеле і Марадона можуть зустрітися у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі