середа, 03 жовтня 2007 13:24

Пекло по-українськи - Gazeta.Ru про події після матчу "Динамо" - "Спортинг"

Російський інтернет-ресурс Газета.Ру опублікував власний репортаж про післяматчеву ситуацію на стадіоні та в Києві після поразки "Динамо" від "Спортинга".

Важко передати словами те, що творилося в мікст-зоні та біля входу в стадіон НСК "Олімпійський". Після фінального свистка французького арбітра практично всі уболівальники українського клубу в унісон стали скандувати: "Ганьба". Після того, як президент "Динамо" вийшов до журналістів, щоб дати свою оцінку що відбувається, йому просто не дали це зробити фанати українського клубу.

Цього разу вигуками справа не обмежилася. У боса київського гранда полетіли предмети. Зізнатися, мікст-зона стадіону "Олімпійський" у цей момент більше була схожим на поле битви. Як тільки гравці "Динамо" з"явилися у полі зору розлючених уболівальників, вони тут же як один потягнулися за мобільними телефонами, лише б хтось із знайомих швидше підібрав на машині.
Найсміливішим виявився марокканський легіонер "Динамо" Бадр Ель-Каддурі, який відправився прямо в розлючений натовп. Натовп-то розступився, але які емоції вирували в душі гарячого африканця, коли він вислуховував все, що про нього думають, можна лише здогадуватися.

Інші послідувати прикладу Ель-Каддурі не зважилися. Всі гравці київського клубу стояли поряд з шокованими журналістами.

Угледівши серед гравців "Динамо" півзахисника Тараса Михалика, натовп уболівальників звернувся до нього приблизно так: "Тарас, ей, Тарас, йди сюди, давай поговоримо про футбол як мужики, а не як б...!" "Досить вже ганьбити Україну, мавпи. Валіть звідки приїхали", - це уболівальники звернулися до легіонерів українського клубу.

Після цього нічого не залишалося, як ввести в дію спецпідрозділ БАРС, який зміг відтіснити фанів подалі від виходу із стадіону.

Ледве вибравшись зі стадіону, кореспондент "Газети.Ru" пережив ще один шок. У радіусі приблизно трьох кілометрів центр української столиці віддалено нагадував свій реальний вигляд. Розбиті бігборди, пляшки, а також розірвані листівки, що сповіщають про матч між київським "Динамо" і лісабонським "Спортингом".

Зараз ви читаєте новину «Пекло по-українськи - Gazeta.Ru про події після матчу "Динамо" - "Спортинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі