четвер, 03 січня 2008 11:31

Пекінські власники авто склали емблему Олімпіади-2008 з машин

Власники авто китайської столиці Пекіна в перші дні 2008 року встановили своєрідний "олімпійський" рекорд, сформувавши з сотень приватних автомобілів олімпійську емблему - п"ять кілець - в одному з парків міста.

Більше 400 автомобілів блакитного, чорного, червоного, жовтого і зеленого кольорів, відповідних кольорам олімпійських кілець, зібралися в Пекінському міжнародному парку скульптури на півночі столиці Китаю і сформували з легковиків п"ять різноколірних олімпійських кілець. Потім більше 1000 водіїв вишикувалися в спеціальному порядку, сформувавши своїми рядами цифри "2008".

Своїм новорічним заходом китайські власники авто вітали 2008 рік - рік Олімпійських Ігор в Пекіні.

Автолюбителі Пекіна більш ніж в три рази перекрили світовий рекорд своїх колег з південно-китайського міста Шеньчжень, занесений в Книгу рекордів Гіннесу. У 2007 році вонитакож провели аналогічний захід, сформувавши з різнокольорових автомобілів олімпійські кільця, але тоді у встановленні старого рекорду взяли участь тільки 139 автомобілів.

Джерело: "Газета.ru"
Зараз ви читаєте новину «Пекінські власники авто склали емблему Олімпіади-2008 з машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі