понеділок, 07 липня 2008 15:42

Печонкіна пропустить Олімпіаду через проблеми з серцем

Рекордсменка і екс-чемпіонка світу в бігу на 400 м з бар"єрами Юлія Печонкіна не виступить на Олімпійських іграх у Пекіні через проблеми з серцем і, можливо, завершить кар"єру.

- Проблеми зі здоров"ям почалися у Юлі в кінці квітня, - повідомив особистий тренер Печонкіної, головний тренер збірної Росії Валентин Маслаков. - До цього ми з"їздили на збір у Португалії, і там, начебто, все було нормально. Але Юля повернулася додому - і занедужала. Спочатку - гайморит. Потім - найсерйозніше, проблеми з серцем. Можливо, вони з"явилися через те, що на фоні гаймориту ми як і раніше тренувалися. Тепер Юля повністю припинила активні тренування, тільки бігає кроси, щоб зовсім уже не розгубити форму. Активно вона зараз ходить тільки по лікарнях. На жаль, безліч обстежень конкретного результату поки не дали. Особисто я вже не вірю, що Юля зуміє підготуватися і виступити на Олімпійських іграх у Пекіні. Важко сказати щось конкретне і з приводу подальшого продовження кар"єри. Все залежатиме від Юлі, її бажання і, безумовно, здоров"я. Зараз вона, звичайно, дуже засмучена.

Юлія на чемпіонаті світу-2007 в Осаці виграла срібну медаль. Зимовий сезон пропустила через проблеми зі здоров"ям, у літньому також жодного разу не вийшла на старт.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Печонкіна пропустить Олімпіаду через проблеми з серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі