вівторок, 18 травня 2010 10:59

Печеров і посол США в Україні кидали штрафні перед школярами

Печеров і посол США в Україні кидали штрафні перед школярами

У понеділок, 17 травня, баскетболіст Олексій Печеров і посол США в Україні Джон Тефт відвідали школу олімпійського резерву в "Авангарді". Подарували юним баскетболістам футболки НБА, поспілкувалися.

Печеров викликав захоплення, розповівши, що забивав 150 штрафних поспіль. Для переконливості з першого разу відправив в кільце і штрафний, і триочковий. Хоча спершу на прохання кинути жартував:

"Я ж не в спортивній формі, не заб'ю". Забив! Посол теж виявився не промах. Зняв піджак, узяв м'яч і забив штрафний.

"Я був у Вашингтоні, коли клуб вперше задрафтував європейця - Олексія Печерова, - сказав посол. - Він чудовий хлопець і ніколи не забуває, звідки родом".

Нагадаємо, наш заокеанський легіонер залишився без клубу. Сезон для його "Міннесоти" закінчився із закінченням регулярного чемпіонату. У ньому "Тімбервулз" став найгіршою командою на Заході, вигравши лише 15 матчів з 83.

А контракт в Олексія був на один сезон, з зарплатою $ 1 547 640. Відпрацьовував ці гроші Печеров так: 44 гри, в середньому 10,2 хвилини, 4,5 очка, 2,8 підбирання.

"Все добре, відпочиваю, - розповів Печеров. - Треба дочекатися 1 липня, коли відкриється трансферний ринок НБА. Тоді можна буде розглядати якісь варіанти. Поки ніяких конкретних пропозицій не було".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Печеров і посол США в Україні кидали штрафні перед школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі