вівторок, 16 грудня 2008 16:56

Павлюченко відзначив день народження в ресторані Лондона

В понеділок форвардові збірної Росії і лондонського "Тоттенхема" Роману Павлюченку виповнилося 27 років. Як повідомляє championat з посиланням на газету "Радянський спорт" , святкування дня народження пройшло в одному з лондонських ресторанів в колі сім"ї і близьких друзів. Із спартаківців був присутній тільки воротар Дмитро Хоміч, відпущений Мікаелем Лаудрупом у відпустку. Дмитро подарував Роману золотий браслет з каучуковою вставкою.

"Відзначаємо без хлопців з "Спартака". Їм, по-перше, треба готуватися до матчу, по-друге, далеко їхати з бази "Челсі". Але з командою обов"язково побачуся. Приїду на передматчеве тренування "Спартака", - розповів Павлюченко.

Нагадаємо, що 18 грудня "Тоттенхем" і "Спартак" зустрінуться в рамках останнього туру групової стадії Кубка УЄФА, проте сам Павлюченко участі в матчі не прийме, оскільки раніше був заграний за червоно-білих.

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко відзначив день народження в ресторані Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі