понеділок, 12 листопада 2007 20:45

Павлюченко сумнівається в чесності двох перемог "Зеніта"

Нападаючий "Спартака" Роман Павлюченко не виключає, що "Зеніт" міг простимулювати "Динамо" в матчі чемпіонату Росії з червоно-білими (2:1), повідомляє championat.ru.

"Адже пітерці теж боялися втратити очки в Підмосков"ї. Крім цього в Санкт-Петербурзі ще до матчу з "Сатурном" замовили великий концертний майданчик, тобто все було готово до урочистої зустрічі команди. Напевно, знали вже. Можливо, якісь навколофутбольні справи все вирішили. Але як було насправді, точно не знаю. Тому не хочу про це говорити".

На питання, може й "Спартакові" треба було простимулювати суперників "Зеніта", форвард відповів: "З одного боку, додаткові преміальні – це нормальне явище. Але, з іншою, здача матчу – це вже злочин. Я ніколи на поле не вийду, якщо мені раптом зроблять таку пропозицію. Я посварюся з тренером, але участі в "сплаві гри" ні за що не прийму. Мужиком був, залишаюся і буду ним завжди".

Нападаючий розповів результати яких матчів викликали у нього сумніви: "Особисто у мене викликали сумніви перемоги "Зеніту" в Казані і Нальчику. Ми грали в цих містах, і практично ніхто там не виграє так легко".

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко сумнівається в чесності двох перемог "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі