неділя, 01 березня 2009 12:40

Павлюченко мітить в "МЮ" і називає Бербатова снобом

Павлюченко мітить в "МЮ" і називає Бербатова снобом

Напередодні фінального матчу Кубка Англійської Ліги, який пройде в неділю на стадіоні "Вемблі", російський нападаючий лондонського "Тоттенхема" Роман Павлюченко зробив декілька цікавих заяв.

"Було б помилкою не мріяти про те, щоб грати в складі "Манчестер Юнайтед", - наводить слова Павлюченко ukfootball.ru з посиланням на The Daily Mail. - Я зрозумів, що англійська Прем"єр-ліга - це та сама причина, з якої взагалі слід починати грати у футбол. І безумовний лідер - "Манчестер Юнайтед". Коли збулася твоя перша мрія, необхідно починати думати про іншу мету".

Навряд чи таке зізнання футболіста, який влітку минулого року був куплений у московського "Спартака" за 13.8 млн фунтів, викличе радість в уболівальників "Шпор".

Бербатов справжнісінький зарозумілий сноб

Одночасно з цим Павлюченко визнав, що украй радий поверненню Роббі Кіна до складу "Тоттенхема", проте не утримався від уїдливих зауважень в адресу Дімітара Бербатова, який залишив "Уайт Харт Лейн" незадовго до приходу туди самого російського футболіста.

"Роббі Кін повернувся в "Шпори", і таке відчуття, немов він нікуди і не йшов, - сказав Павлюченко. - Він має величезний авторитет в клубі, і так було завжди, наскільки я можу судити".

"Проте, повернися в клуб Бербатов, упевнений, що все було б інакше. Мені розповідали, що він справжнісінький зарозумілий сноб, який після тренувань кидав брудні бутси людині, яка відповідає за наше взуття, із словами: "Почисть їх мені! Таких людей ніхто не любить, але це не заважає йому грати за "Манчестер Юнайтед".

За матеріалами terrikon, dailymail

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко мітить в "МЮ" і називає Бербатова снобом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі