неділя, 02 листопада 2008 11:14

Павлюченко героїчно приводить "Тоттенхем" до перемоги

Гол російського нападника Романа Павлюченко в 11-му турі чемпіонату Англії приніс "Тоттенхему" перемогу над "Ліверпулем", який зазанав першої поразки цього сезону, передає ВВС. Зустріч закінчилася з рахунком 2:1.

"Тоттенхем" поступався до середини другого тайму після швидкого гола Дірка Кейта. Проте на 70-ій хвилині захисник "Ліверпуля" Джеймі Каррагер забив у свої ворота, а Павлюченко, який вийшов на початку другого тайму на заміну на 90-ій хвилині матчу, забив переможний гол з подачі Даррена Бента.

Матч з "Ліверпулем" став для "Тоттенхема" третім під керівництвом нового тренера Гарі Реднаппа. До його приходу лондонський клуб жодного разу не перемогаів у чемпіонаті Англії і займав останню строчку.

Під керівництвом Реднаппа "Тоттенхем" виграв два з трьох останніх матчів і зіграв внічию з "Арсеналом" (4:4). Отримавши перемогу над "Ліверпулем", клуб Реднаппа піднявся з останнього 20-го на 18-е місце з 9 очками.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко героїчно приводить "Тоттенхем" до перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі