неділя, 31 жовтня 2010 13:12

Павлов може залишити "Ворсклу" через суддів

Павлов може залишити "Ворсклу" через суддів
Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов після нічиєї з львівськими "Карпатами" в матчі 15-го туру Прем'єр-ліги розкритикував суддівство.

"Карпати" - дуже сильна команда. Вони це довели і у Львові, і сьогодні, враховуючи, що два дні всього минуло - а у них той же склад (за винятком двох замінених гравців), - цитує Павлова офіційний сайт "Ворскли". - Швидкий гол у другому таймі трохи вибив нас із колії. А в першому таймі, якби ми реалізували ті моменти, які у нас були, то, напевно, не було б такої інфарктної кінцівки.

"З приводу забитого нам голу і не поставленого пенальті - напевно, чекаєте від мене коментаря? Я вам обіцяю: якщо до кінця року нас будуть так ображати, то я допрацюю до кінця сезону і цей колектив залишу. Якщо я не можу захистити футболістів від цього свавілля , то я не маю права тут працювати!", - додав наставник "Ворскли".

Нагадаємо, що в суботу, 30 жовтня, львівські "Карпати" зіграли внічию з полтавською "Ворсклою" - 1:1.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Павлов може залишити "Ворсклу" через суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі