вівторок, 17 лютого 2009 17:08

Павленко ставить польську пресу на місце

Павленко ставить польську пресу на місце
До кінця 2009 року Україна матиме 3 стадіони та 9 тренувальних баз, готових до прийому фінальної частини чемпіонату Євро 2012 року з футболу. Про це повідомив в інтерв"ю польській газеті "Super Express" міністр України у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

"Стадіон у Дніпропетровську готовий. До кінця року будуть здані в експлуатацію спортивні арени в Харкові та Донецьку. У 2010 році будуть завершені роботи на стадіонах в Одесі та Львові, а також закінчиться модернізація головних арен - Національного стадіону у Варшаві та Олімпійського стадіону в Києві, на яких відбудеться матч відкриття та фінальний матч Євро 2012.

Крім того, цього року будуть здані вже 9 із 32 планованих тренувальних баз", - наголосив міністр. Юрій Павленко додав, що доказом високих темпів у підготовці до Євро 2012 є оцінка українських міст генеральним секретарем УЄФА Девідом Тейлором, який під час останнього візиту тиждень тому підтвердив, що Україна дотримується графіків підготовки.

В інтерв"ю міністр також розповів про співпрацю між українським та польським урядом, а також вкотре спростував заяви в пресі про те, що у випадку неготовності України Польща може провести фінальну частину Євро-2012 разом із Німеччиною.

Цього року будуть здані вже 9 із 32 планованих тренувальних баз.

"Такі провокації роблять опоненти українсько-польської кандидатури в організації чемпіонату, а пізніше українсько-польського успіху у цій справі. Динаміка, з якою Україна готується до Євро-2012, тільки посилює появу таких безпідставних заяв. Ані я, ані жоден з моїх співпрацівників не маємо і ніколи не мали сумнівів у тому, що ми не тільки встигнемо з підготовкою нашої частини чемпіонату, але і в тому, що Україна та Польща організують свято футболу на такому високому рівні, який стане новим взірцем для майбутніх господарів цього чемпіонату", - зазначив міністр.

Super Express, 2012ua.net

Зараз ви читаєте новину «Павленко ставить польську пресу на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі