пʼятниця, 28 березня 2008 14:33

Павленка призначили відповідальним за святкування 100-річчя українського хокею

Кабінет міністрів призначив головою організаційного комітету з підготовки до святкування 100-річчя українського хокею міністра у справах сім"ї, молоді та спорту Юрія Павленка.

До складу оргкомітету також входять: генеральний директор державного підприємства "Центральна дирекція з управління і реконструкції спортивних споруд" Борис Бибик, голова комітету з питань фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки В"ячеслав Гамов, перший заступник голови міністра культури і туризму Владислав Корнієнко.

Кабмін доручив комітету до 26 квітня розробити план заходів з підготовки і святкування 100-річчя українського хокею.

Організаційно-технічне забезпечення діяльності комітету покладене на Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту.

Як відомо, в кінці січня Президент Віктор Ющенко доручив Кабміну за участі Федерації хокею протягом 3 місяців розробити план заходів зі святкування 100-річчя українського хокею.

У жовтні 2007 року Кабінет Міністрів заявляв про намір забезпечити будівництво 30 хокейних майданчиків з штучним покриттям до 2013 року.

"Українські новини"

Зараз ви читаєте новину «Павленка призначили відповідальним за святкування 100-річчя українського хокею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі