четвер, 13 грудня 2007 08:40

Паулу Бенту: підсумковий рахунок в грі з "Динамо" міг бути скромнішим

Головний тренер "Спортінга" Паулу Бенту після закінчення матчу Ліги чемпіонів проти "Динамо" був дуже задоволений діями своїх підопічних:

- Ми ідеально завершили груповий етап. Сьогодні команда грала зібрано і ефективно, за виключенням хіба що нетривалого відрізка в другому таймі. Ми заслужили перемогу, хоча підсумковий рахунок міг бути скромнішим.

Ми не є фаворитами на перемогу в Кубку УЄФА, проте підхід буде таким же, як в Лізі чемпіонів: бути сильніше за суперника. Головна задача на цей матч вирішена - ми перемогли. Ми забили свої голи і не дозволили відрізнитися суперникові.

До кінця року ми повинні набрати шість очок у внутрішньому чемпіонаті. Виходячи з показаної гри ми могли б боротися за місце в 1/8 фіналу, проте така ціна поганих результатів в матчах з "Ромой". У тих зустрічах у нас не заладилося. На виїзді нам деколи не вистачало концентрація, що зіграло вирішальну роль. Домашня ж нічия з рахунком 2:2 практично поховала наші надії.

Джерело: www.uefa.com
Зараз ви читаєте новину «Паулу Бенту: підсумковий рахунок в грі з "Динамо" міг бути скромнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі