субота, 21 вересня 2019 12:36

Палкін розповів, від чого страждає Ахметов

Палкін розповів, від чого страждає Ахметов
Ахметов 5 років не ходить на футбол

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін привітав президента клубу Ріната Ахметова з днем ​​народження.

"Перш за все, хочу сказати, що хотілося б якомога менше його засмучувати, як можна частіше радувати красивою, атакуючої або, як любить говорити президент, смачною грою. Але ми всі розуміємо, що футбол - це футбол і всяке трапляється". Про це пише "Трибуна".

"Природно, хочеться, щоб президент радів, дивлячись на те, що він своїми руками будує й будуватиме. Хочу побажати, щоб він продовжував нас заряджати своєю невичерпною енергією, любов'ю до футболу.

Президент дуже давно не був на футболі. Я знаю, наскільки великі страждання це йому завдає. Я хочу побажати йому, щоб цей біль і страждання як можна швидше закінчилися. Природно, це може закінчитися тільки тоді, коли ми повернемося до Донецька, повернемося на свій рідний стадіон.

Хочу побажати йому здоров'я і всіх благ, тому що в наш час те, що він робить для країни і клубу вимагає великої енергії і здоров'я", - сказав Палкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятов зізнався, про що говорив із Гвардіолою

Ранше Рінат Ахметов заявив, що не ходитиме на стадіон доти, доки "Шахтар"не повернеться в Донецьк.

Зараз ви читаєте новину «Палкін розповів, від чого страждає Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі