неділя, 20 березня 2011 12:03

"Палермо" перервав 12-матчеву безпрограшну серію "Мілана"

"Палермо" перервав 12-матчеву безпрограшну серію "Мілана"

"Мілан" поступився "Палермо" з рахунком 0:1 у виїзному матчі 30-го туру чемпіонату Італії з футболу.

Єдиний гол у грі на 10-й хвилині забив румунський захисник Дорін Гоян. Для "Мілана" ця поразка стала четвертою в нинішньому сезоні серії А. Крім того, "Палермо" вдалося перервати безпрограшну серію суперників, що становила 12 матчів.

"Россонері", незважаючи на поразку, в будь-якому випадку збережуть лідерство в турнірній таблиці чемпіонату Італії - в активі команди Массіміліано Алегрі 62 очки. "Інтер" (57), який поки йде другим, у неділю має можливість скоротити відставання від "Мілана" до 2 очок, якщо зможе здобути перемогу над "Лечче".

"Палермо", який до зустрічі з "Міланом" не міг виграти протягом п'яти турів, завдяки перемозі над "россонері" піднявся з 9-го на 7-е місце в таблиці.

Палермо - Мілан - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Гоян (10).

ПАЛЕРМО: Сірігу, Е. Муньос, Гоян, Мільяччіо, Бачиновіч (Аску, 69), Ночеріно, Дарміан, Пасторе (Мікколі, 73), Бальдзаретті, Ілічич, Пінілья (Ернандес, 89).

МІЛАН: Абб'яті, Абате, Неста, Сілва, Янкуловскі (Антоніні, 16), ван Боммель (К. Боатенг, 53), Гаттузо, Фламіні, Зеєдорф, Пато (Робіньо, 64), Кассано.

Попередження: ван Боммель (45), Пінілья (56), Фламіні (58).

Зараз ви читаєте новину «"Палермо" перервав 12-матчеву безпрограшну серію "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі