середа, 02 квітня 2008 14:43

Пакьяо готовий битися з Де Ла Хойєю мінімум за $30 мільйонів

Філіппінець Менні Пакьяо готовий вийти на ринг проти Оскара Де Ла Хойі, якщо йому заплатять за цією бій 30-40 мільйонів доларів.

В кінці минулого року в пресі з"явилися чутки про можливий поєдинок екс-чемпіона світу в шести вагових категоріях Оскара Де Ла Хойі і Менні Пакьяо в рамках напівсередньої ваги, і недавно ці чутки отримали нове продовження. Третього травня Де Ла Хойі належить зустрітися із Стівом Форбсом в проміжній вазі до 150 фунтів (68 кг), а потім, 20 вересня провести матч-реванш з чемпіоном WBC в напівсередній вазі Флойдом Мейвезером-молодшим, проте, за словами тренера Пакьяо Фреді Роуча, Golden Boy Promotions має труднощі з отриманням підпису Мейвезера на контракті, і якщо контракт з ним не буде підписаний, суперником Де Ла Хойі у вересневому поєдинку може стати Пакьяо.

- Мене повідомили, що вони (Golden Boy Promotions) ніяк не можуть отримати підпис Мейвезера під контрактом на реванш, — сказав Роуч.— Оскар хоче бою з Менні. І Менні важив 145 або 146 фунтів того дня, коли він вийшов на бій проти Хуана Мануеля Маркеса.

Сам Пакьяо заявив в інтерв"ю філіппінській пресі про те, що він буде вимагати 30 або 40 мільйонів доларів за подібний поєдинок, і готовий провести його в рамках напівсередньої ваги (147 фунтів / 66,7 кг).

- Це буде головний бій моєї кар"єри, і якщо ми зустрінемося, я попрошу за нього від 30 до 40 мільйонів доларів. Я важу близько 146 фунтів, коли тренуюся, але не обмежую себе в їжі. Я можу зустрітися з Де Ла Хойею навіть в рамках напівсередньої ваги, — заявив Пакьяо.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Пакьяо готовий битися з Де Ла Хойєю мінімум за $30 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі