понеділок, 06 вересня 2010 16:36

Овечкін запропонував зробити талісманом Олімпіади в Сочі веселу вівцю

Овечкін запропонував зробити талісманом Олімпіади в Сочі веселу вівцю

Дворазовий чемпіон світу у складі збірної Росії з хокею Олександр Овечкін запропонував зробити талісманом Олімпійських ігор 2014 року в Сочі веселу вівцю на сноуборді або з ключкою. За словами Овечкіна, талісман Ігор-2014 обов"язково повинен викликати посмішку.

Чемпіон світу з фігурного катання Максим Шабалін запропонував зробити талісманом Ігор у Сочі "доброго і зворушливого" звіра, а колишня партнерка Шабаліна Оксана Домніна припустила, що талісманом повинен стати дельфін на ковзанах.

Срібний призер Ігор-2006 з санного спорту Альберт Демченко висловився за те, щоб талісманом сочинської Олімпіади стала золота рибка. А бобслеїст Олексій Воєвода запропонував зробити талісманом Ігор-2014 морського коника.

Ескізи талісманів, запропоновані послами Ігор у Сочі (до числа яких входять Овечкін, Шабалін, Домніна, Демченко та Воєвода), будуть розміщені на офіційному сайті конкурсу талісманів Ігор-2014.

Конкурс талісманів стартував 1 вересня 2010 року. Незабаром після початку голосування відвідувачів сайту в лідери вийшов Педомедведі, малюнок якого незабаром був вилучений. В даний час лідером рейтингу надісланих робіт є гармонь на ім"я Петя.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Овечкін запропонував зробити талісманом Олімпіади в Сочі веселу вівцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі