понеділок, 10 грудня 2007 13:51

Овчинников: пропозиції від київського "Динамо" поки не отримував

Колишній голкіпер московського "Локомотива" і збірної Росії Сергій Овчинников заявив, що поки не може коментувати інформацію про свою можливу роботу з новим головним тренером київського "Динамо" Юрієм Сьоміним в українському клубі.

- Офіційної пропозиції я поки не отримував. Знаю, що Юрій Павлович заявив, що хоче бачити мене в тренерському штабі. Це, звичайно, приємно чути. Але давайте дочекаємося ясності в цьому питанні, - сказав Овчинников.

Бос, як називають голкіпера у футбольному світі, радий, що Сьомін знов займатиметься улюбленою справою.

- Такий тренер не може знаходиться без практики. У "Локомотиві" йому працювати не дали. Думаю, Юрій Павлович вибрав клуб відповідно своєму професійному рівню. До того ж, всі знають, як він цінує і поважає традиції і уболівальників. Тому, в плані відносин з ними у Сьоміна проблем не буде. Керівництво київського клубу, упевнений, дасть тренерові повний карт-бланш у всіх питаннях, що стосуються команди, - резюмував Овчинников, інформує www.championat.ru.
Зараз ви читаєте новину «Овчинников: пропозиції від київського "Динамо" поки не отримував ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі