понеділок, 24 вересня 2007 15:47

Оуен може лягти на операційний стіл через проблеми з грижею

Форвард збірної Англії Майкл Оуен знов не зміг дограти матч чемпіонату Англії через грижу. У грі з "Вест Хемом" (3:1) нападаючий "Ньюкасла" був вимушений покинути поле на 52-й хвилині, і після закінчення зустрічі головний тренер команди Сем Еллардайс визнав, що найближчим часом Оуену буде потрібно зробити операцію, інформує www.lenta.ru.

Грижа почала турбувати Оуена ще неділю тому: у матчі з "Дербі Каунті" форвард також попросив заміну на початку другого тайму. Тоді Еллардайс заявив, що футболіст зможе обійтися без хірургічного втручання, проте зараз захворювання Оуена посилилося. Швидше за все, він не зможе взяти участі в матчі відбірного турніру Євро-2008 Росія - Англія (17 жовтня).

Еллардайс підкреслив, що "Ньюкасл" не має наміру відкладати операцію Оуена і, якщо буде потрібно, клуб знайде своєму лідерові "кращого хірурга в світі".

Матч Росія - Англія, який є для обох команд ключовим в боротьбі за одну з путівок у фінальну стадію чемпіонату Європи, відбудеться 17 жовтня в Москві на Великій спортивній арені "Лужники". 12 вересня англійці перемогли російську команду в Лондоні (3:0), а Майкл Оуен в тій грі забив два голи. 
Зараз ви читаєте новину «Оуен може лягти на операційний стіл через проблеми з грижею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі