четвер, 15 травня 2008 15:14

Останній тур чемпіонату України з футболу перенесли на суботу

Останній тур чемпіонату України з футболу перенесли на суботу

У даний час на вищому рівні розглядається питання про перенесення 30-го, останнього туру чемпіонату України на один день - з 18 травня на 17-те. Причина полягає у тому, що ще рік тому (підкреслюється – ще рік тому!) Президент України Віктор Ющенко підписав указ, згідно з яким у наший країні 18 травня відзначається День пам"яті жертв політичних репресій. І начебто грати у футбол, а тим більше – проводити масові святкові заходи, присвячені завершенню чемпіонату, недоречно.

Клуби в паніці, і їх легко зрозуміти. Футболістам, може, і приємно – відпустка продовжується на день, а ось комерційні служби... Наприклад, у Харкові і Донецьку готувалися і готуються серйозні концерти, на яких, зрозуміло, виступлять зовсім не артисти з місцевої самодіяльності, напевно мав намір побалувати Київ яким-небудь шоу "Арсенал". За два дні всі ці контракти не переглянеш і не посунеш.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Останній тур чемпіонату України з футболу перенесли на суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі