пʼятниця, 28 вересня 2007 19:34

Особливості майбутнього жеребкування групового етапу Кубка УЄФА-2007/08

У штаб-квартирі УЄФА опівдні 9 жовтня за європейським часом пройде жеребкування групового етапу Кубка УЄФА-2007/08. Ходом жеребкування керуватимуть генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор і голова відділу УЄФА з клубних змагань Мікеле Чентенаро, повідомляє www.championat.ru.

Переможці першого круга Кубка УЄФА будуть поділені на вісім груп по п"ять команд, кожною з яких належить провести по два матчі будинки і на виїзді. Все 40 клубів будуть розподілено по п"яти корзинах відповідно до коефіцієнтів в клубному рейтингу УЄФА. У першу корзину будуть поміщено вісім клубів з найвищим рейтингом, в другу - команди з рейтингом від 9 до 16, і так далі. Клуби, що представляють одну національну асоціацію, не можуть потрапити в одну групу.

Потрапити в груповий раунд Кубка УЄФА можуть і два українські клуби - дніпропетровське "Дніпро" і харківський "Металіст". Обидві наші клуби свої перші поєдинки першого круга на виїзді завершили внічию - відповідно з шотландським "Абердіном" - 0:0 і англійським "Евертоном" - 1:1.
Зараз ви читаєте новину «Особливості майбутнього жеребкування групового етапу Кубка УЄФА-2007/08». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі