середа, 04 липня 2007 11:32

Основною версією загибелі Арустамової вважають доведення до самогубства

Основною версією загибелі відомої російської велосипедистки, 24-річній Юлії Арустамової слідчі органи вважають доведення до самогубства. Про це повідомив прокурор Кунцевського міжрайонної прокуратури Москви Андрій Почтарьов.

- Ми якраз проводимо перевірку обставин смерті Юлії Арустамової, - сказав Почтарьов. – Дані проведеної судово-медичної експертизи будуть готові протягом трьох-чотирьох тижнів. Розглядаються різні версії – від вбивства до самогубства. Основною версією на даний момент вважається доведення до самогубства. Можу сказати, що наявні в нашому розпорядженні щоденники Юлії Арустамової цю версію поки не підтверджують. Ніяких прямих доказів там не немає. У щоденниках, в основному, міркування Арустамової про життя, її особисті переживання. Проте подальших подробиць про хід слідства я повідомляти не маю права.

Згідно статті 110 Кримінального кодексу Російської Федерації, "...доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство шляхом погроз, жорстокого звернення або систематичного приниження людської гідності потерпілого карається обмеженням свободи на строк до трьох років або позбавленням волі на строк до п"яти років.

allsport.ru
Зараз ви читаєте новину «Основною версією загибелі Арустамової вважають доведення до самогубства ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі