понеділок, 29 вересня 2008 19:43

Основного захисника "Зеніту" викинули зі складу команди

Захисник "Зеніту" Івіца Кріжанац не братиме участь в завтрашньому матчі Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала". За словами головного тренера пітерців Діка Адвоката, це пояснюється не медичними причинами. Хорват виведений зі складу команди з педагогічних міркувань, повідомляє "Фонтанка.ру".

"Поживемо - побачимо", - так туманно прокоментував Адвокат можливість повернення Кріжанаца в склад на сьогоднішній прес-конференції. З чим пов"язані дисциплінарні причини, голландський не пояснив, проте по одному з припущень, це могло відбутися через конфлікту захисника з партнером по команді або його інтерв"ю перед поєдинком чемпіонату з ЦСКА, в якому він невтішно оцінив силу супротивника. Окрім Кріжанаца завтра не зможуть зіграти Лі Хо, Олександр Горшков і Владислав Радімов.

Роман Широков, що пропустив попередні матчі, готовий повернутися в склад. Як заявив Дік Адвокат, саме мадридський "Реал" є фаворитом групи "Зеніту" в Лізі чемпіонів, а решту всіх команд чекає боротьба за друге місце. Наставник не сумнівається, що його клубу під силу взяти в ній участь.

Зараз ви читаєте новину «Основного захисника "Зеніту" викинули зі складу команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі