понеділок, 10 вересня 2018 20:55

Опублікували новий рейтинг WTA: українки покращили позиції

Опублікували оновлений рейтинг WTA. За підсумками останнього тижня в світовому рейтингу тенісисток відбулись значні зміни.

"Виступ Еліни Світоліної на US Open не можна назвати успішним, але вихід до четвертого раунду дозволив їй піднятися на шосту сходинку світового рейтингу.

Найбільш якісний стрибок зробила Леся Цуренко, яка дійшла до чвертьфіналу US Open. Це дозволило їй злетіти на 26-й рядок рейтингу, додавши 10 позицій.

Катерина Бондаренко піднялася на одну позицію і розташовується на 85-му місці. Даяна Ястремська продовжує закріплюватися в першій сотні світового рейтингу, піднявшись на 96-й рядок",- розповідає sportarena.com

Автор: WTA
  Рейтинг українських тенісисток
Рейтинг українських тенісисток

"У першій десятці світового рейтингу також відбулися серйозні зміни. Анжеліка Кербер увійшла в першу трійку, а переможниця US Open Наомі Осака додала відразу 12 місць і тепер займає 7-ий рядок світового рейтингу", - йдеться в повідомленні.

Автор: WTA
  Топ-10 світового рейтинг
Топ-10 світового рейтинг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився переможець чоловічого US Open

В фіналі жіного US Open стався грандіозний скандал. Одна з найтитулованіших тенісисток сучасності Серена Вільямс влаштувала істерику прямо на тенісному корті.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували новий рейтинг WTA: українки покращили позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі