вівторок, 17 липня 2007 14:12

Операція не перешкодить Плющенку виступити на чемпіонаті світу

12 липня російському фігуристу Євгену Плющенку, 24 роки, зробили операцію по видаленню меніска. Однак спортсмен зазначив, що це не перешкодить йому відновити любительську кар"єру, повідомляє Лента.ru.

- Чотири роки я катався без операцій. Настав час приводити організм в порядок, - розповідає Плющенко. - Чесно кажучи, пошкодження меніску не завжди заважало. Але при великих навантаженнях я відчував дискомфорт. Зараз мені важливо довести самому собі, чи зможу я претендувати на лідерську позицію в світі. Тим більше це для мене важливо після довгої перерви. Втрачати мені нема чого. Дехто каже, що з великого спорту треба йти на піку кар"єри, однак я з цим не згоден.

Щодо своїх можливих конкурентів Плющенко сказав наступне.

- Кожний з першої трійки за підсумками світової першості - гідний суперник: Бріан Жубер, Стефан Ламбьєль, Дайсуке Такахаші. Середній рівень фігуристів підтягнувся, але з новою системою суддівства фігурне катання йде назад.

Зараз ви читаєте новину «Операція не перешкодить Плющенку виступити на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі