понеділок, 24 грудня 2007 16:03

Олімпійську чемпіонку Журову призначили заступником голови Держдуми РФ

24 грудня в Державній думі РФ п"ятого скликання пройшло перше пленарне засідання, за підсумками якого відбулося обрання голови нижньої палати парламенту, його 10 заступників і керівників парламентських комітетів, повідомляє "Весь спорт".

За підсумками засідання олімпійська чемпіонка з ковзанярського спорту, голова суспільної комісії зі сприяння підготовці до Олімпіади-2014 при Генеральному штабі "Єдиної Росії" Світлана Журова була вибрана заступником голови Держдуми. Посаду голови Держдуми знову займатиме Борис Гризлов.

Олімпійський чемпіон з фігурного катання Антон Сіхарулідзе став головою комітету з фізкультури і спорту, а голова цього комітету в Держдумі четвертого скликання - триразовий олімпійський чемпіон з хокею, президент Федерації хокею Росії, член Ради при президентові РФ Владислав Третьяк став його першим заступником.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійську чемпіонку Журову призначили заступником голови Держдуми РФ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі