понеділок, 23 липня 2007 13:00

Олімпійський чемпіон втік зі збірної Куби

Кубинський боксер Гильєрмо Рігондо, що перемагав на Олімпіадах 2000 і 2004 років, покинув розташування своєї команди під час Панамериканських ігор, що проходили в Бразилії. Разом з Рігондо з команди втік менш відомий боксер Ерісланді Лара. Де знаходяться спортсмени, поки невідомо, повідомляє Лента.ru.

Рігондо і Лара не з"явилися на зважування перед боями 1/4 фіналу проти Карлоса Куадраса (Мексика) і Рікардо Сміта (Ямайка) відповідно. Організатори змагань вже дискваліфікували обох кубинців і зарахували їм технічні поразки.

Тренер збірної Куби з боксу Педро ДРоке підтвердив, що Рігондо і Лара зникли з розташування команди, але відмовився говорити про те, що спортсмени втекли.

У січні 2007 року зі збірної Куби втекли ще три боксери, що завоювали золоті медалі на Олімпіаді в Афінах. Ян Бартелемі, Юріоркіс Гамбоа і Одланьєр Соліс покинули команду під час тренувального збору у Венесуелі, перебралися до Колумбії, а потім в Маямі (США), де підписали контракти з німецькими промоутерами.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон втік зі збірної Куби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі