неділя, 18 липня 2021 17:12

Олімпійських атлетів обмежили в сексі

Олімпійських атлетів обмежили в сексі
Ліжка виготовили з продуктів переробки картону. Фото: explica.co

В Олімпійському селищі Токіо для учасників змагань встановили ліжка, на яких неможливо займатися сексом.

Дизайн меблів спеціально спроектували так, щоб в умовах карантинних обмежень "уникнути непотрібних форм фізичного контакту". Про це повідомляє Explica.

Ліжка виготовила компанія Airweave з продуктів переробки картону. Вони менші, ніж звичайні ліжка і розраховані на одну людину вагою до 200 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Олімпійському селі вперше виявили коронавірус

Такі ліжка легко ламаються від різких рухів і після закінчення Олімпіади їх знову здадуть на переробку.

Гендиректор олімпійського села Такаші Кітадзіма підтвердив, що в Токіо збережуть традицію розподілу серед спортсменів презервативів, але з проханням не використовувати їх на території, а забрати з собою.

"Поширення презервативів має на меті підвищити обізнаність про захворювання, що передаються статевим шляхом, такі як ВІЛ, які загрожують молоді в багатьох країнах", - підкреслив Кітадзіма.

Став відомий розмір призових, які отримають українські спортсмени за виграні нагороди на Олімпіаді в Токіо. За золоту медаль виплатять $125 тис., за "срібло" - $80 тис., за "бронзу" - $45,5 тис.

Таку суму отримували українські олімпійці на літніх Іграх 2016-го й зимових у 2014 і 2018 роках.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійських атлетів обмежили в сексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі