середа, 01 жовтня 2008 17:14

Олімпійська чемпіонка з плавання стала моделлю

Олімпійська чемпіонка з плавання стала моделлю

Олімпійська чемпіонка Пекіну, популярна італійська плавчиня Федеріка Пеллегріні засвоїла нову професію. На тижні високої моди в Мілані вона не посоромилася вийти на подіум і виглядала там просто приголомшливо.

Багато фахівців зі світу моди відзначили, що плавчиня на подіумі ні в чому не поступалася професійним манекенницям. Втім, красуню Федеріку одягнули вельми скромно, і глядачі не змогли як належно оцінити красиву фігуру спортсменки.

До речі, зовсім недавно культовий режисер еротичного кіно Тінто Брас заявив про палке бажання зняти Пеллегріні в своєму фільмі.

"Зняти Федеріку Пеллегріні - моя мрія. Ми недавно познайомилися і навіть трішки потоваришували. Я просто божеволію, так хочеться знімати її. Якби була можливість, то я почав би робити фільм прямо зараз. Вона прекрасна жінка - красива, статна. Слів немає", - захлинався від емоцій досвідчений знавець жіночого тіла.

Втім, сама Федеріка поки що не відгукнулася на цю пропозицію.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Олімпійська чемпіонка з плавання стала моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі