пʼятниця, 23 листопада 2007 10:30

Оліч: чекаю від віце-президента "Лукойла" обіцяний "Мерседес"

Нападник збірної Хорватії Івіца Оліч спростував інформацію про те, що футболісти команди відмовилися від обіцяних власником московського "Спартака", віце-президентом "Лукойла" Леонідом Федуном "Мерседесів". Він підкреслив, що розмови про це були до матчу з Англією, в якому хорвати перемогли з рахунком 3:2 і допомогли збірній Росії пробитися на Євро-2008, повідомляє www.lenta.ru.

- Машину чекаю. Якщо мені подарують "Мерседес", напишу на ньому "Москва". Жартую, звичайно. Але, повторюю, чекаю... Говорять, десь написали, що я сказав: нам, мовляв, не потрібні "Мерседеси". Так, я це говорив, але перед грою. І підкреслив, що головне для нас - перемога. Але зараз можу сказати, що отримати "Мерседес" - теж непогано. Всі в нашій збірній, хто грав на "Уемблі", знали про обіцяні чотири автомобілі, - заявив Оліч.

Разом з тим Оліч відзначив, що його команда билася із збірною Англії не за машини і грошові премії, а за престиж країни і збірної, щоб показати, що хорвати представляють серйозну силу у європейському футболі.

Федун не відмовився від виконання своєї обіцянки, але попросив Федерацію футболу Хорватії визначитися з тим, кому будуть вручені машини, і улагодити всі спірні питання з УЄФА. Нагадаємо, що Союз європейських футбольних асоціацій трактував ініціативу російського бізнесмена, як спробу підкупу.

- Хорватська федерація винна сама вирішити, як поступити з автомобілями - віддати їх гравцям або продати, а виручені гроші перевести Червоному Хресту, голодуючим дітям Африки або спеціалізованим футбольним школам Хорватії. Моя справа - виконати обіцянку, яку я дав. І я обов"язково це зроблю. А Федерація футболу Хорватії повинна діяти в відповідності з вимогами УЄФА, оскільки, як ви розумієте, в Англії зараз буде істерика, - сказав віце-президент "Лукойла".

Федун також підтвердив, що якщо вибір гравців для нагородження буде наданий йому, він подарує "Мерседеси" воротареві Стіпе Плетікосі, а також авторам забитих голів - Ніко Кранчару, Івіці Олічу і Младену Петрічу. 
Зараз ви читаєте новину «Оліч: чекаю від віце-президента "Лукойла" обіцяний "Мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі