середа, 19 березня 2008 09:02

Олена Бондаренко ледь не обіграла Машу Шарапову (ФОТО)

Українка Олена Бондаренко програла Марії Шарапової в четвертому колі турніру Pacific Life Open в Індіан-Уеллсі (2:6, 7:6, 4:6). Не дивлячись на те, що росіянка, яка займає п"ятий рядок світового рейтингу, вважалася фавориткою зустрічі, Олена, посіяна під 15 номером, зуміла нав"язати їй вперту боротьбу, і була в декількох кроках від чвертьфіналу.

Перший сет Шарапова взяла з досить легким рахунком 6:2, хоча для цього їй знадобилося близько 50 хвилин (всього зустріч тривала майже три години - 2:45).

У другій партії Олена зуміла тричі узяти подачу суперниці, тоді як Марії вдалося відіграти тільки дві з них.



У вирішальному сеті боротьба була рівною, дівчата знову обмінялися подачами, а потім Бондаренко повела в рахунку на один гейм. Проте за рахунку 4:4 росіянка зуміла зібратися з силами і виграти два гейми підряд, а разом з ними і матч.



У чвертьфіналі Шараповій, яка цього сезону вже виграла два титули, у тому числі і Відкритий чемпіонат Австралії, належить зіграти з діючою переможнецею чемпіонкою турніру словацькою тенісисткою Даніелой Хантухової, яка обіграла індійку Саню Мірзу з рахунком 6:1, 7:6.

На Pacific Life Open Олена Бондаренко в парі з сестрою Катериною продовжуватимуть боротьбу в парному розряді.

"Спорт.com"
Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко ледь не обіграла Машу Шарапову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі