субота, 21 липня 2007 17:03

Олексій Яшин повертається з НХЛ до Росії

Один з кращих центральних нападаючих російського хокею Олексій Яшин наступнийсезон проведе в Росії. Він підписав контракт з ярославським "Локомотивом", за який виступав під час локауту в НХЛ в сезоні-2004/05, повідомляє Лента.Ру.

У минулому сезоні Яшин виступав за "Нью-Йорк Айлендерс", але керівництво клубу викупило його контракт, заплативши російському хокеїстові 17 мільйонів доларів. Після того, як Яшин став необмежено вільним агентом, він розглядав пропозиції від декількох команд з НХЛ, проте все їх відкинув через невдоволення умовами.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Яшин в регулярному чемпіонаті провів 58 матчів, закинув 18 шайб і зробив 32 результативних передачі. Через травму коліна росіянин пропустив 24 гру і до плей-офф не встиг набрати форму. Всього в НХЛ Яшин зіграв 850 матчів в регулярних чемпіонатах, набрав 781 очко (337 шайб і 444 передачі). У плей-офф на рахунку Олексія 48 ігор, 11 шайб і 16 передач.

На сайті "Локомотива" не вказано, на яких фінансових умовах укладено контракт з Яшиним, і чи є в угоді пункт, за яким хокеїст може залишити команду, якщо отримає вигідну пропозицію від одного з клубів НХЛ.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Яшин повертається з НХЛ до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі