Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2018 11:09

Олександр Усик нокаутував мексиканця у дебютному двобої

 

26-річний Олександр Усик, олімпійський чемпіон 2012-го, із перемоги нокаутом дебютував на професіональному ринзі. 9 листопада 2013-го у київському Палаці спорту він переміг на 3 роки старшого екс-чемпіона Мексики у 3 вагових категоріях Феліпе Ромеро. Бій закінчився у 5 раунді. Судді зафіксували технічний нокаут на користь українця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії українець очолив рейтинг найкращих боксерів

Вже наприкінці 3 раунду Олександр лівою у сонячне сплетіння відправив суперника у нокдаун. А посеред 5 раунду поставив крапку лівим коротким через руку в щелепу. 6-тисячна арена стоячи скандувала "Усик! Усик!". У рингсайді йому аплодували чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко і дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.

У рингсайді Усику аплодували Віталій Кличко і Василь Ломаченко

За 1,5 місяці до дебюту, 25 вересня 2013-го, Олександр Усик оголосив про перехід у професіонали і підписав 5-річний контракт із промоутерською компанією братів Кличків "K2 Promotions". Тоді він заявив, що виступатиме у рідній для себе першій важкій вазі, однак далі буде не проти спробувати себе і в надважкій. Очікується, що після бою 10 листопада у Манчестері з британцем Тоні Белью Олександр Усик оголосить про перехід у хевівейт.

Дебютний бій Усика відбувся в андеркарті головної події боксерського вечора у Палаці спорту. У ній українець В'ячеслав Узєлков переміг американця Джейдона Кодрингтона технічним нокаутом у 6 раунді і здобув вакантний титул IBO у напівважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик нокаутував мексиканця у дебютному двобої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути