неділя, 25 листопада 2018 16:32

Олександр Усик може знову поїхати битись в Росію

Олександр Усик може знову поїхати битись в Росію
Усик може знову поїхати в Росію

Глава промоутерської компанії Matchroom Sports Едді Хірн назвав можливих суперників для Олександра Усика, якщо він залишиться у крузервейті.

"Припускаю, що наступний бій Усик проведе в супертяжах. Якщо ні, то з ким битися?

Я бачу лише два бої. Проти Андре Уорда і Адоніса Стівенсона. Уорд на пенсії. Повернеться він заради бою з Усиком? Я не знаю...

Стівенсон - напівтяж, але він уже говорив про перехід в крузервейт. У США цей бій міг би зацікавити вболівальників. Ще один варіант - бій з Денисом Лебедєвим в Росії ", - сказав Хірн.

Також промоутер назвава імена суперників, якщо Усик все ж таки перейде у надважку вагу.

"Усіку вже 31 рік, але він не так довго перебуває в професійному боксі. Він досить хороший для того, щоб перейти в суперважку вагу.

Серед його потенційних суперників там - Джаррелл Міллер, Ділліан Уайт, Дерек Чісора, Адам Ковнацкі і Луїс Ортіс. Є багато можливих варіантів.

Якщо повертатися в минуле і згадати Евандера Холіфілда, то він не відрізнявся великими габаритами, але компенсував це вмінням і характером. Усику потрібно буде виконати таку ж роботу "- сказав промоутер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик розповів, хто став його новим тренером

Менеджер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика Егіс Клімас розповів, коли українець проведе наступний поєдинок.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик може знову поїхати битись в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі