неділя, 02 грудня 2018 05:08

Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став новим чемпіоном світу

 

Олександр Гвоздик у Квебеці, Канада, брутально нокаутував в 11 раунді канадця Адоніса Стівенсона, 41 рік, і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBC у напівтяжкій вазі. 31-річному харків'янину знадобилося 16 поєдинків щоб досягнути чемпіонства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цвяхом" по "Супермену": вночі Олександр Гвоздик може стати в один ряд із Ломаченком та Усиком

Початок поєдинку очікувано був за канадським ветераном. Він пресингував, працював першим номером і його удари були більш виразними. Гвоздик, пам'ятаючи про вбивчу ліву руку шульги Стівенсона, діяв обережно, особливо не ризикував. В самому початку третього раунду українець провів чіткий зустрічний удар – нокдаун! Проте канадський рефері Майкл Гріффін його не зарахував, вважаючи, що Стівенсон послизнувся.

Починаючи з шостого раунду Гвоздик підвищив темп і отримав перевагу. Він був швидший, кращий на ногах, добре переміщувався і заходив за передню ногу суперника. Все частіше загострював бій, розуміючи, що за очками виграти в канадця у Канаді буде вкрай проблематично.

В дев'ятому раунді Стівенсон повернувся в бій і дав зрозуміти, що в нього ще є сили протистояти молодому претенденту на його титул. А в десятому він ледь не відправив Гвоздика у нокдаун – українця від падіння врятували канати. Проте харків'янин одразу пішов брати реванш і його вдалося провести декілька хороших атак. А в одинадцятому раунді Олександр до максимуму підвищив темп, почав розбивати чемпіона різноманітними серіями і комбінаціями. Врешті він не витримав бомбардування і був забитий в куті рингу. Рефері зафіксував нокаут за 11 секунд до кінця 11 раунду.

Олександр Гвоздик тактично грамотно провів поєдинок під керівництвом нового тренера Тедді Атласа

Олександр Гвоздик тактично грамотно провів поєдинок під керівництвом нового тренера Тедді Атласа. Тепер можна дивитися в бік інших чемпіонів і думати про об'єднання поясів.

Олександр Гвоздик став четвертим чинним українським чемпіоном світу серед боксерів-професіоналів і дванадцятим за всю історію.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став новим чемпіоном світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі