вівторок, 08 квітня 2008 13:28

Оладжьювон і Юінг потрапили до Залу слави НБА

Зірки американського баскетболу Хакім Оладжьювон, Патрік Юінг і Адріан Дентлі потрапили в понеділок до Залу слави НБА. Компанію цим знаменитим баскетболістам склали один з кращих тренерів НБА Патрік Райлі, власник клубу "Детройт Пістонс" Уїльям Девідсон і журналіст Річард Віталі.

- У дитинстві в Нігерії я навіть уявлення не мав, що таке Зал слави, - зізнався журналістам Оладжьювон. За 18 сезонів в НБА він 12 разів брав участь в "Матчах всіх зірок", двічі вигравав золотий перстень як переможець чемпіонату, набрав майже 27 тисяч очок і зробив більше 13 тисяч підборів.

Його колега по амплуа центровий Патрік Юінг жодного разу не вигравав першість НБА, зате двічі у складі збірною США ставав олімпійським чемпіоном. Він також зізнався, що "в дитинстві навіть не сподівався потрапити в Зал слави".

- Для мене це дуже багато означає. Це визнання за кров, піт і сльози, які я пролив за 17 років своєї кар"єри, - сказав Юїнг, додавши, що "мрія стала реальністю".

Телеканал "Спорт"
Зараз ви читаєте новину «Оладжьювон і Юінг потрапили до Залу слави НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі