пʼятниця, 05 жовтня 2007 18:49

Ола: "Ліон" зараз лише трохи занепав духом

Президент "Ліона" Жан-Мішель Ола заявив, що, не дивлячись на невдалий старт його команди в Лізі чемпіонів, шанси вийти в плей-офф турніру все ще збереглися, інформує www.championat.ru.

- Погано, що програли "Глазго Рейнджерс". Це помітно ускладнило нам виконання завдання виходу в плей-офф Ліги чемпіонів. Але шанси все одно залишилися. Тепер ми повинні брати максимум очок в матчах, що залишилися. Хоча якщо займемо в групі третє місце, що дає право брати участь в Кубку УЄФА, то це буде теж непоганим результатом. Не забувайте, наше поточне не найвдаліше положення пов"язане з великою кількістю травм.

У команді немає ніякої кризи, лише невеликий занепад духу. Але ми вже ухвалили рішення по виходу з ситуації, що склалася. Зустрічі віч-на-віч з тренерами і футболістами допоможуть улагодити проблеми, - заявив Ола.

У стартових поєдинках Ліги чемпіонів "Ліон" з однаковим рахунком 0:3 поступився "Барселоні" і " Глазго Рейнджерс". У чемпіонаті Франції команда провела дев"ять матчів і набрала дев"ятналцать очок, що дозволяє їй разом з "Нансі" знаходиться на чолі турнірної таблиці.
Зараз ви читаєте новину «Ола: "Ліон" зараз лише трохи занепав духом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі