четвер, 12 червня 2008 08:39

Офіційно: Сколарі став новим тренером "Челсі"

Сьогодні офіційний сайт лондонського "Челсі" повідомив, що з нового сезону команду тренуватиме бразилець Луіс Феліпе Сколарі.

- У Сколарі цілий набір відмінних якостей. Він - один з найкращих тренерів у світі, що зарекомендував себе рядом перемог на рівні клубу та країни. Його амбіції й очікування відповідають амбіціям та очікуванням нашого клубу. Феліпе - видатний вибір для клубу, - говориться в прес-релізі.

- З поваги до його нинішньої роботи тренера збірної Португалії і заради гарантії мінімального втручання в його роботу на даному етапі ні "Челсі", ні Феліпе давати коментарі про нове призначення не будуть аж до початку його працевлаштування 1 липня 2008 року.

За час своєї роботи 59-річний фахівець тренував величезну кількість клубів (бразильські, кувейтські, японські). Найбільших успіхів він досяг в збірній Бразилії, з якою виграв чемпіонат світу 2002 року, з командою Португалії грав у фіналі Євро-2004 та півфіналі ЧМ-2006.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно: Сколарі став новим тренером "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі