середа, 24 вересня 2008 13:08

Одного з директорів "Челсі" звільнили через жінку

Причиною звільнення директора "Челсі" з ділових операцій Пола Сміта виявилася сварка його подруги Аші Лахані і подруги виконавчого директора клубу Пітера Кеньона Луїзи Куїнн.

Інцидент за участю двох жінок відбувся в квітні 2007 року, а Сміт був відправлений у відставку через чотири місяці, пише англійське видання Daily Mail.

За відомостями газети, Лахані і Куїнн посварилися після матчу "Челсі" з "Блекберном" в рамках півфіналу Кубку Англії. Після закінчення сезону-2006/07 Кеньон оголосив про реструктуризацію адміністративного штабу клубу, але єдиною кадровою зміною стала відставка Сміта.

Колишній директор з ділових операцій вважає своє звільнення необгрунтованим і вимагає від "Челсі" компенсації у розмірі одного мільйона фунтів стерлінгів. Офіційно версія про те, що Сміт покинув клуб через жіночу сварку, не підтверджена жодною із сторін.

В даний час Пол Сміт розглядає пропозицію стати виконавчим директором заявочного комітету, який боротиметься за право провести чемпіонат світу з футболу 2018 року в Англії. 

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Одного з директорів "Челсі" звільнили через жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі