понеділок, 17 березня 2008 12:56

Один з найперспективніших бразильських футболістів підписав контракт з "Реалом"

Півзахисник збірної Бразилії Дієго, який виступає за німецький клуб "Вердер", підписав особистий контракт з мадридським "Реалом". Іспанському клубу залишилося домовитися про суму трансферу футболіста з "Вердером". Офіційно перехід Дієго в "Реал" повинен відбутися після закінчення сезону-2007/08.

Вперше мадридський клуб проявив інтерес до бразильського півзахисника у вересні 2007 року після матчу між "Реалом" і "Вердером" в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Проте пізніше Дієго продовжив контракт з німецькою командою до кінця червня 2011 року, і розмови про його перехід в "Реал" на якийсь час припинилися.

В кінці минулому тижню спортивний директор "Вердера" Клаус Аллофс виступив з критикою футболіста після поразки команди від "Глазго Рейнджерс" в 1/8 фіналу Кубка УЄФА.

Півзахисник, якому 28 лютого виповнилося 23 року, починав професійну кар"єру в бразильському "Сантосі", а в 2004 році перейшов в португальський "Порту". У травні 2006 року він підписав контракт з "Вердером".

У складі збірної Бразилії Дієго виграв два Кубки Америки, проте не потрапив до складу команди на чемпіонат світу 2006 року.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Один з найперспективніших бразильських футболістів підписав контракт з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі