пʼятниця, 18 липня 2008 15:07

Один з лідерів "Ворскли" може опинитися в Голландії

У послугах гравця полтавської "Ворскли" Григорія Ярмаша зацікавлена низка голландських клубів.

Ця інформація зараз обговорюється на рівні голландських агентів, котрі ведуть справи деяких вітчизняних футболістів. Мова йде про клуби "АЗ Алкмаар", який тренує Луї Ван Галь, а також про "Гронінген", де грає ще один українець Євген Левченко.

Про серйозність намірів агентів, які ведуть переговори з голландцями, поки судити важко, оскільки до "Ворскли", за інформацією її прес-служби, ще ніхто з представників голландських клубів не звертався. Сам Ярмаш ніяких попередніх переговорів не веде і про інтерес до своєї персони знає лише з чужих вуст. З "Ворсклою" його пов"язує довгостроковий контракт.

Очевидно, вихованець київського "Динамо", який перебуває в Полтаві вже 3 роки, сподобався голландським скаутам ще в 2006 році, коли був одним з ключових гравців молодіжної збірної України на чемпіонаті Європи, де українці стали віце-чемпіонами континенту, програвши у фіналі якраз представникам країни тюльпанів, а також зустрівшись з ними в групі. Крім того, недавній товариський матч з голландцями 24 травня, не дивлячись на розгром від помаранчевих, став для 23-річного універасала Ярмаша успішним дебютом.

Це не єдиний гравець полтавської команди, яким зацікавилися європейські клуби. Так, недавно в донецький "Шахтар" перейшов ще один молодий вихованець полтавчан Олександр Чижов, Сергієм Кравченком цікавиться київське "Динамо", а до албанських легіонерів Даллку і Цуррі придивляються клуби Європи і російської Прем"єр-ліги.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Один з лідерів "Ворскли" може опинитися в Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі