субота, 19 січня 2008 13:34

Один з кращих гравців НХЛ вибув на невизначений строк

Кращий бомбардир Національної хокейної ліги, капітан "Піттсбурга" Сідні Кросбі вибув з ладу на невизначений строк через травму, яку він отримав в зіткненні з захисником "Тампи-Бей" Полом Рейнджером в першому періоді зустрічі цих команд. 20-річний центрфорвард точно пропустить завтрашній поєдинок з "Монреалем", натомість він залишиться в Піттсбурзі і пройде декілька медичних обстежень, які і визначать строки його повернення.

"Це дуже велика втрата для нашої команди. Сідні - наш лідер і капітан. Втім, в хокеї травми трапляються досить часто", - прокоментував інцидент партнер Кросбі по трійці Євген Малкін.

Цікаво, що якщо травма капітана "Пінгвінів" виявиться серйозною, то він не візьме участі в Матчі зірок-2008, який пройде в Атланті 27 січня. А одним з найбільш вірогідних претендентів на його заміну вважається якраз Малкін, повідомляє  "Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Один з кращих гравців НХЛ вибув на невизначений строк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі