понеділок, 11 червня 2007 09:32

Одеса мріє про ЄВРО-2012

Міський голова Одеси Едуард Гурвіц заявив, що влада Одеси зробить все необхідне, щоб гідно підготувати стадіон "Чорноморець", міжнародний аеропорт і інші об"єкти міської інфраструктури для гідної зустрічі "Євро-2012". Про це він заявив під час першого засідання міського оргкомітету по підготовці до проведення Чемпіонату світу по футболу 2012 року.

Гурвіц назвав підготовку до ЄВРО-2012 "стратегічним питанням". "Футбольний чемпіонат може стати подією, яка допоможе місту привернути значні інвестиції і сприятиме розвитку Одеси як курортного і туристичного центру європейського рівня", - відзначив мер.

Гурвіц назвав показовими підготовку і проведення Чемпіонату, зокрема, в Португалії, і заявив, що має намір направити туди найближчим часом ряд членів міського оргкомітету, щоб вони на власні очі побачили, яким чином готувалися там до проведення чемпіонату Європи з футболу.
 
Серед найважливіших завдань на засіданні оргкомітету були названі реконструкція Міжнародного аеропорту "Одеса" і стадіону Чорноморського пароплавства, поряд з яким будуть зведені готель для спортсменів, 4-поверховий надземний і підземний паркінги, створені умови для обслуговування спортсменів, співробітників ЗМІ і VIP-персон. www.sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Одеса мріє про ЄВРО-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі