субота, 04 жовтня 2008 10:53

Нужненко без бою став чемпіоном світу за версією WBA

Нужненко без бою став чемпіоном світу за версією WBA
Один з найсильніших боксерів промоутерської компанії "K2EastPromotions" українець Юрій Нужненко, що до недавна володів титулом тимчасового чемпіона за версією WBA в другій напівсередній вазі (до 60,7 кг), оголошений новим чемпіоном світу за цією версією. Відбулося це з тієї причини, що мексиканець Антоніо Маргаріто, що здобув у кінці липня титул WBA, завдяки перемозі над Мігелем Котто, вчора отримав статус "суперчемпіона". Нагадаємо, що за правилами цієї організації, таке звання отримують ті боксери, які одночасно маюсь декілька титулів. У Маргаріто інших чемпіонських поясів на даний момент немає, але, проте, для нього зробили виключення.

Своє звання Антоніо повинен захистити протягом найближчих 18 місяців. Що стосується Нужненко, то тимчасові рамки, в які він повинен провести обов"язковий захист, так само як і ім"я офіційного претендента на його титул, будуть визначені пізніше.

Нагадаємо, що востаннє Юрій виходив на ринг у квітні цього року, звівши внічию поєдинок проти пуерториканця Ірвінга Гарсії, до того ж бій був зупинений в десятому раунді у зв"язку з серйозною травмою українця.

"k2east.com"

Зараз ви читаєте новину «Нужненко без бою став чемпіоном світу за версією WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі