вівторок, 11 травня 2021 13:15

Новобранець "Манчестер Сіті" назвав винного в зриві трансферу до "Шахтаря"

Новобранець "Манчестер Сіті" назвав винного в зриві трансферу до "Шахтаря"
Кайкі проводить перший сезон в дорослому футболі. Фото: ФК "Флумісенте"

Форвард юнацької збірної Бразилії та "Ман Сіті" 17-річний Кайкі розповів, чому зірвався його перехід у донецький "Шахтар".

За словами бразильця, агент відмовив його від переїзду в Україну, повідомляє ESPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов назвав гравця "Шахтаря", який коштуватиме 100 мільйонів

"Я перебував у розташуванні бразильської збірної Ю-17 і спілкувався з представниками "Шахтаря". Однак у мого агента були контакти з керівником City Football Group (власник "Ман Сіті". - Gazeta.ua) у Латинській Америці - Карлосом Санторо.

Вони поговорили, Санторо подивився мою гру й вона йому сподобалася. Сказав, що збирається показати фрагменти моїх дій у "Манчестер Сіті". У разі схвалення вони спробують мене підписати. Слава Богу, схвалили трансфер, чому я був дуже радий", - сказав Кайкі

"Манчестер Сіті" оголосив про трансфер бразильця наприкінці квітня. Кайкі поки залишається у "Флуміненсе" на правах оренди, але перебереться до складу "містян" після завершення сезону в Бразилії наприкінці року.

Кайкі виступає на позиції центрального нападника. Його вважають одним із найбільших талантів свого покоління в Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Новобранець "Манчестер Сіті" назвав винного в зриві трансферу до "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі