Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 08:09

Новим тренером "Шахтаря" буде Рамос або Спаллетті

Новим тренером "Шахтаря" буде Рамос або Спаллетті
Новим наставником "Шахтаря" може стати 54-річний іспанець Хуанде Рамос, перший в історії тренер, якому двічі поспіль вдалося виграти Кубок УЄФА. До того ж, на шляху до другого з цих тріумфів його "Севілья" пройшла саме "Шахтар".

У суботу Рамос був звільнений з поста тренера "Тоттенхема", аутсайдера англійської Прем"єр-ліги. І "Шахтар" почав з ним переговори. "Рамос - один з головних претендентів, - повідомило нам близьке до керівництва гірників джерело (ред. - "Сегодня"). - Разом з тренером "Роми" Лучано Спаллетті. Той готовий був перейти у донецький клуб наступного літа. Але у Римі його незабаром може спіткати та ж сама доля, що і Рамоса у "Тоттенхемі". Головна проблема Рената Ахметова - чи адаптуються вони у Донецьку". Румун Іоан Андоне, який раніше претендував на пост тренера "Шахтаря", відійшов на другий план. Ахметов хоче підписати фахівця з ім"ям.

Що стосується Мірчи Луческу, то між ним і керівництвом існує домовленість, що він точно допрацює до зими, а вже потім піде.

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером "Шахтаря" буде Рамос або Спаллетті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути